Kissojen taivas edullisesti

Kissojen taivas edullisesti

Tyylikäs sisustus ei ole ainoastaan ihmisiä varten, sillä myös kissalle voidaan tehdä itse tyylikkäitä huonekaluja, jotka saavat karvaisen perheenjäsenen kehräämään!

Riippukeinusta tuplasti iloa

Esimerkiksi sängyn jalkoihin, tai vaikka pöydän alle, voidaan kiinnittää kankaasta riippukeinu, jossa kissalla on mukava loikoilla ja nauttia päivästä. Jos halutaan tehdä huonekalu ainoastaan kissalle, voidaan kehikko tehdä puusta ja korkeutta lisätä riittävästi vaikka kahden riippukeinun tarpeisiin. Näin useampi kissa pääsee nauttimaan rentoutumisesta ja tämän parempaa tapaa katsoa ikkunasta maailman menoa tuskin löytyy.

Laatoilla alusta kipoille

Lemmikin ei tarvitse joutua tyytymään tylsiin muovikippoihin, sillä puusta voidaan helposti nikkaroida alusta, johon kipot upotetaan. Tätä voidaan koristella vaikka mosaiikki laatoilla, jolloin alustasta tulee omaan sisustukseen sopiva. Materiaalit kannattaa valita niin, että ne on helppo pitää puhtaana, eikä pieni kastuminen haittaa.

Kissanpeti huppareista

Vanhat hupparit ja neuleet ovat usein kissoille mieluinen paikka käpertyä nukkumaan, joten näitä kannattaa hyödyntää. Mikäli tätä ei haluta käyttää pelkkänä rättinä, voidaan neuleen hihat solmia umpeen ja aukot ommella kiinni, jolloin sisälle voidaan laittaa pumpulia, mikä tuo uhkeutta ja pehmeyttä koko petiin.

Luonnolliset materiaalit raapimapuussa

Raapimapuu voidaan tehdä nimenomaan puusta, sillä pihalta ei tarvitse etsiä kuin muutama iso oksa. Nämä voidaan kiinnittää sopivaan alustaan pystyyn, jotta ne eivät lähde kaatumaan. Tasoja ja muita ominaisuuksia on helppo lisätä juuri niin paljon kuin halutaan ja kierittämällä köyttä puun varteen, saadaan mainio paikka kissan kynsien teroittamiseen.

Seinätila käyttöön rohkeasti

Mikäli asunnosta ei löydy neliöitä tarpeeksi piiloille ja pedeille, voidaan näitä laittaa seinille. Erilaisia laatikoita ja hyllyjä hyödyntäen voidaan luoda uskomaton leikkimaa kissoille, missä jokainen katti pääsee toteuttamaan itseään.

dante