Laadukkaat vesi- ja putkistotarvikkeet saat edullisesti netistä

Laadukkaat vesi- ja putkistotarvikkeet saat edullisesti netistä

Onko sinulla projektina uuden talon rakentaminen tai vanhan saneeraus uuteen uskoon? Rakensit sitten uutta tai remontoit vanhaa, niin sinulla on useimmiten edessä vesi- ja putkistotarvikkeiden uusiminen. LVI-tarvikkeiden hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota laatuun. Hankkimalla kerralla laadukkaat tarvikkeet, sinun ei tarvitse tulevaisuudessa palata asian äärelle, koska ostamasi bulkkitavara on mennyt rikki tai vielä pahempaa, aiheuttanut kalliin vesivahingon. Esimerkiksi heikkolaatuisten hanojen ja venttiilien takia asunoissa tapahtuu jatkuvasti vesivahinkoja, joiden korvauksista joutuu usein kiistelemään vakuutusyhtiöiden kanssa.

Tyylikkyys ja laatu eivät sulje toisiaan pois. Laadukkaat LVI-tarvikkeet kannattaa valita myös silmää miellyttäviksi. Saniteettitiloissa, kylpyhuoneissa ja keittiössä isäntäväki ja myös vieraat viettävät paljon aikaa. Näiden tilojen sisustukselliset ratkaisut kannattaakin miettiä yhteensopiviksi keskenään ja asunnon muun sisustuksen kanssa. Käsittelemme tässä artikkelissa kodin vesitilojen laittamista ja samalla annamme vinkkejä tyylikkäiden ja laadukkaiden vesi- ja putkistotarvikkeiden hankintaan.

Tärkein asia vesi- ja putkistotarvikkeissa on kestävyys. Keittiöt, kylpyhuoneet ja wc-tilat ovat ahkerassa päivittäisessä käytössä. Sen takia niissä olevien vesitarvikkeiden, kuten hanojen, lavuaarien, kaivojen ja suihkujen tulee kestää kulutusta hyvin ja toimia samalla moitteettomasti. Laadukkaiden LVI-tarvikkeiden tulisi kestää vuosikymmeniä, vaikka käytännössä nykypäivänä niitä useammin uusitaankin.

Rörfokus on arvostettu LVI-tarvikemyyjä

Yleensä tarvittavat LVI-tarvikkeet on haettu paikallisesta rautakaupasta tai LVI-tarvikemyymälästä. Nykyään sinun ei tarvitse enää ajaa pakettiautolla kivijalkamyymälän eteen ja tunkea takatilaa täyteen tarvittavia tuotteita. Saat tilattua kaikki tarvittavat tuotteet kylppäri ja keittiörakentamiseen netistä. Tilaustuotteita ei kuitenkaan tarvitse kauan odotella, koska toimitukset ovat nopeita. Rörfokus on vuonna 2009 Ruotsin Gävlessä perustettu vesi- ja putkistotuotteiden asennus- ja myyjäliike.

Rörfokuksella on yksi pohjoismaiden suurimmista, ellei suurin vesi- ja putkistotarvikkeiden verkkokauppa. Sivusto on tarjolla myös suomen kielellä ja suomenkielisellä asiakaspalvelulla. Verkkomyymälästä löytyy käsittämättömän suuri määrä tuotenimikkeitä, yli 16 000 tuotetta. Yhtiö myy tuotteita niin yskityille kuin yritysasiakkaille. Rörfokus onkin LVI- ja rakennusfirmojen suosiossa tuotteiden laadun, edullisten hintojen ja luotettavan toimintansa ansiosta.

Tuotteet nopeilla toimituksilla ja kilpailukykyisillä hinnoilla kotiovellesi

Rörfokus on vahvasti putkialalle erikoistunut myymälä, eli kyse ei ole mistä tahansa verkkokaupasta. Verkkokaupan lisäksi yritys tekee Tukholman alueella kylppäriremontteja, putkiasennuksia ja kaikenlaisia LVI-palveluita. Verkkokaupassa myynnissä olevat tuotteet ovat samoja, joita firman asentajat asentavat tukholmalaisille vaativille asiakkailla. Verkkokaupan lisäksi Rörfokuksella on suuri LVI-myymälä, joka sijaitsee Gävlessä.

Rörfokuksella on Suomessa myös vahva markkina-asema. Verkkokaupan suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee sähköisesti sekä puhelimitse. Saat tuotteet nopeasti ja toimituksiin ei lisätä mitään toimituskuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että suurempikin tilausrahti toimitetaan tontillesi tai kotiovellesi veloituksetta. Alle 20 kg paketit toimitetaan lähimpään pakettipisteeseen, josta voit noutaa ne. Tuotteet voit maksaa kätevästi Klarna Checkoutilla, joka tarkoittaa, että sinulle lähetetään lasku ja voit maksaa tuotteet kerralla tai osamaksulla. Kaikissa tuotteissa on kattavat tuotetakuut ja täydet palautusoikeudet.

Kylpyhuoneiden ja keittiöiden sisustaminen kannattaa

Rakennus- tai remontointikohteiden vesitiloihin kannattaa ehdottomasti panostaa jo rakennusvaiheessa. Näihin tiloihin panostaminen nostaa asunnon arvoa ja tilat ovat myös sellaisia, joihin vieraat kiinnittävät erityistä huomiota. Vietät myös itse keittiö- ja kylpyhuonetiloissa paljon aikaa päivittäin. Viihtyvyytesi takia nämä tilata kannattaa laittaa oman näköisiksi.

Sisustamiseen löytyy paljon vinkkejä alan lehdistä ja netin sisustusblogeista. Näitä neuvoja kannattaa oikeasti käydä lueskelemassa, koska sisustaminen on myös ammattialansa. Ammattilaiset tietävät mikä näyttää hyvältä ja mitkä elementit sopivat yhteen.

dante